Εκλογές 2019

Υποψήφια από τα Φιλιατρά ανακοίνωσε η Χάιδω Παναγιωτοπούλου

Ο λόγος για την Πατρούλα Τσάμη, από τα Φιλιατρά, η οποία θα είναι υποψήφια με τον συνδυασμό «Η Τριφυλία Πρωταγωνίστρια».

Σε σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού σημειώνονται τα εξής:

Υποδεχτήκαμε σήμερα με ιδιαίτερη χαρά στο συνδυασμό μας «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ» την αγαπημένη μας φίλη Πατρούλα συζ. Σπύρου Τσάμη, το γένος Συναδινού του Παναγιώτη και της Ιωάννας, κάτοικο Φιλιατρών, μητέρα δύο παιδιών, επιχειρηματία, με εμπειρία και γνώση στην παραγωγή και εμπορία αγροτικών προϊόντων, μέλος της Ένωσης Φιλιατρινών Γυναικών «Η ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΥΛΑ».
Πάτρα μου, σε ευχαριστώ πολύ για την επιλογή σου να αγωνιστείς δίπλα μας για ένα καλύτερο αύριο για τον Δήμο της Τριφυλίας και βεβαίως για τον τόπο των Φιλιατρών. Η επιχειρηματική σου εμπειρία, η έντιμη προσωπικότητά σου και ο δυναμισμός του χαρακτήρα σου, είναι στοιχεία απαραίτητα για την πρόοδο και την ανάπτυξη της επιχειρηματικής και αναπτυξιακής δράσης στην περιοχή μας!
Σου εύχομαι καλό αγώνα και καλή επιτυχία!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button