Εκλογές 2019Τοπικά Νέα

Υποψήφιος δήμαρχος Δυτικής Μάνης o αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, Παναγιώτης Μπασάκος

Στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν σήμερα ο διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γιώργος Μπέζος και ο αναπληρωτής Διοικητής για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, Παναγιώτης Μπασάκος, ερωτηθείς o τελευταίος  από το MessiniaLive, για το αν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος για τον Δήμο Δυτικής Μάνης μας απάντησε χιουμοριστικά με μια παροιμία: “Λείπει ο Μάρτης απ’ τη Σαρακοστή;” Δεν προέβη σε περαιτέρω σχόλιο, ωστόσο το βέβαιο είναι ότι με τον τρόπο αυτό δηλώνει “παρών” για τον Δήμο Δυτικής Μάνης.

Να υπενθυμίσουμε ότι μέχρι στιγμής έχουν θέσει υποψηφιότητα για τον Δήμο Δυτικής Μάνης ο Ευάγγελος Ανδροβιτσανέας, ο Πέτρος Ταβουλαρέας, ο Δημήτρης Γιαννημάρας, και ο Αλέξης Ρουτζούνης, ενώ βέβαιη θεωρείται και η κάθοδος του νυν δημάρχου Δυτικής Μάνης Γιάννη Μαραμπέα, που δεν ανοίγει ακόμα τα χαρτιά του, και σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζει δυνατή ομάδα.

Μ.Π. messinialive.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button