Lifestyle

Φαρ Ουέστ: Τι θα γίνει αν πυροβολήσεις μέσα σε άλλο πιστόλι – Βίντεο

Ένας τρελαμένος YouTuber αποφάσισε να λύσει μία από τις μεγαλύτερες απορίες όσων γοητεύονται από τα όπλα. Τι συμβαίνει αν πυροβολήσεις κατευθείαν στην κάννη ενός άλλου πιστολιού;

Για το τρελό πείραμα, ο Ματ Κάρικερ χρησιμοποίησε δύο ημιαυτόματα πιστόλια: ένα 45άρι Glock ACP κι ένα Walther P22, βάζοντάς τα το έναντι απέναντι στο άλλο.

Ο Ματ πυροβόλησε με το Walther P22, με τη σφαίρα να μπαίνει εύκολα στο Glock, λόγω του μεγαλύτερου διαμετρήματος της κάννης.

Με την πρώτη ματιά το 45άρι έμοιαζε απείραχτο. Αφού έβγαλε τα θραύσματα της σφαίρας, ο Ματ γέμισε το Glock και αυτό συνέχισε να λειτουργεί, λες και δεν είχε συμβεί τίποτα.

Δυσαρεστημένος με το αποτέλεσμα, ο YouTuber επανέλαβε το πείραμα, χρησιμοποιώντας αυτή τη φορά ένα Smith & Wesson Bodyguard 380. Ένα όπλο με πολύ μεγαλύτερες σφαίρες.

Και πάλι το Glock συνέχισε να λειτουργεί, αν και έδειχνε πολύ πιο ταλαιπωρημένο.

Στην τρίτη εκδοχή της δοκιμής, ο Ματ χρησιμοποίησε ένα YEET Cannon G1 των 9mm, που άνοιξε μια μεγάλη τρύπα στο Glock, αχρηστεύοντάς το.

Κι ενώ όλοι περίμεναν ότι το πείραμα είχε ολοκληρωθεί, ο YouTuber συνεχίζει με ένα Magnum Desert Eagle 357.

Αυτή ήταν και η χαριστική βολή για το Glock. «Αυτό, πλέον, δεν είναι όπλο. Δεν μπορεί να πυροβολήσει και δεν χρειάζεται να ανησυχούμε να το κρατήσουμε μακριά από παιδιά ή οτιδήποτε» καταλήγει ο Ματ.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button