Αθλητικά

Φερστάπεν: «Απειλούσαν την οικογένειά μου μετά το Γκραν Πρι»

Λίγο πριν το τελευταίο Γκραν Πρι της φετινής σεζόν στην F1, τα φώτα πέφτουν πάνω στην μάχη της δεύτερης θέσης ανάμεσα στον Σέρχιο Πέρεζ (Red Bull) και τον Σαρλ Λεκλέρ (Ferrari) με τους δύο πιλότους να ισοβαθμούν έχοντας 290 βαθμούς. Σημειώνεται βέβαια ότι στην συγκεκριμένη εξίσωση έχει μπει και το όνομα του Μαξ Φερστάπεν ο οποίος δεν υπάκουσε στις οδηγίες της ομάδας του στον αγώνα του Σάο Πάολο, οι οποίες του έλεγαν να παραχωρήσει την θέση του στον Μεξικανό.

Πολλοί ήταν αυτοί που επιτέθηκαν λεκτικά στον ολλανδό άσσο, για την… ανυπακοή του στην ομάδα, αναφέροντας ότι δεν σεβάστηκε κανένα και σκέφτηκε μόνο τον εαυτό του. Όμως ο ίδιος μίλησε σήμερα στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου και αναφέρθηκε σε όλα όσα ειπώθηκαν στην σύσκεψη της ομάδας αλλά και στο γεγονός ότι μια μερίδα των φιλάθλων στράφηκε ενάντια στον ίδιο και την οικογένειά του.

«Ποτέ δεν υπήρξα κακός συμπαίκτης με κανέναν, ήμουν πάντα πολύ χρήσιμος και η ομάδα ξέρει ότι πάντα έβαζα την Red Bull μπροστά από όλους, γιατί στο τέλος της ημέρας είναι μια ομαδική προσπάθεια. Νομίζω ότι αυτό που μάθαμε από αυτό είναι ότι πρέπει να είμαστε λίγο πιο ανοιχτοί και να επικοινωνούμε καλύτερα μεταξύ μας. Εγώ εξήγησα την θέση μου και η ομάδα με κατάλαβε και συμφώνησε», είπε ο Φερστάπεν.

«Δεν μου είχε ειπωθεί τίποτα για πιθανή αλλαγή θέσεων ή οτιδήποτε άλλο. Μόλις στον τελευταίο γύρο μου το είπαν και νομίζω ότι θα έπρεπε να γνωρίζουν την απάντησή μου ήδη από όσα είπα την προηγούμενη εβδομάδα», πρόσθεσε.

Περισσότερο απ’ όλα όμως ο Φερστάπεν ήταν απογοητευμένος και νευριασμένος με την αντίδραση των φιλάθλων οι οποίοι έστειλαν απειλητικά και υβριστικά μηνύματα στην αδελφή του, την κοπέλα του και την μητέρα του. «Όλα αυτά που έχω διαβάσει είναι αρκετά αηδιαστικά, ακόμη περισσότερο από το ότι άρχισαν να επιτίθενται στην οικογένειά μου. Αν κάποιος έχει πρόβλημα μαζί μου, είναι εντάξει, αλλά μην επιτίθεστε στην οικογένειά μου γιατί είναι απαράδεκτο».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button