Τοπικά Νέα

“Μπάχαλο” με την υπογραφή της σύμβασης για τα αδέσποτα στην Τριφυλία – Ανακλήθηκε η απόφαση

Μπάχαλο φαίνεται πως δημιούργησε η ανάρτηση της απόφασης στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ του Δήμου Τριφυλίας σύμφωνα με την οποία, την προηγούμενη εβδομάδα, “υπεγράφη σύμβαση ύψους 8.680 ευρώ για την φροντίδα των αδέσποτων ζώων της Τριφυλίας, μεταξύ του Δημάρχου Παναγιώτη Κατσίβελα και της εκπρόσωπου της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας με την επωνυμία “ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ-ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ, ΔΡΑΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ Γ.Κ.”, με έδρα τους Γαργαλιάνους.

Τα μέλη της της φιλοζωικής έπειτα από την ανάρτηση της συγκεκριμένης απόφασης αντέδρασαν έντονα καθώς όπως υποστηρίζουν δεν υπεγράφη καμία σύμβαση, απλά έγινε ενημερωτική συζήτηση για το ζήτημα των αδέσποτων ζώων και τις δράσεις που μπορούν να υλοποιηθούν. Μάλιστα, μετά την δημοσιοποίηση της απόφασης από το gargalianoionline μέλη της ΜΚΟ επικοινώνησαν μαζί μας όπου μας τόνισαν πως δεν υπεγράφη καμία σύμβαση για τα αδέσποτα στην Τριφυλία.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, χθες το μεσημέρι, σύμφωνα με νέα απόφαση του δημάρχου ανακλήθηκε η απόφαση αναφέροντας τα εξής, “Ανακαλούμε την αριθ.1771/13.09.2018 απόφαση Δημάρχου για την απ ́ ευθείας ανάθεση της εργασίας “ΔΑΠΑΝΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ” στην Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με την επωνυμία “ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ-ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ, ΔΡΑΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ Γ.Κ.”, με έδρα Γαργαλιάνοι Μεσσηνίας, για τους λόγους που αναφέρονται στο αριθ. 13380/19.09.2018 ενημερωτικό έγγραφο”.

Πάντως, η ανάκληση της απόφασης γεννά αρκετά ερωτηματικά ως προς τον τρόπο που αναρτώνται οι αποφάσεις. Πως είναι δυνατόν να δημοσιοποιείται –στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ- η υπογραφή σύμβασης χωρίς να έχει υπογράψει ένας από τους δύο συμβαλλόμενους;

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ. ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button