Εκλογές 2019

Άρθρο του υποψήφιου Περιφερειακού σύμβουλου με τον Γ. Δέδε Ηλία Μπουντουβά

Αγαπητές φίλες και φίλοι, η προεκλογική περίοδος φτάνει στο τέλος της. Προσπάθησα να πορευτω με πολιτικό πολιτισμό, να σας σεβαστώ, να μην σας βομβαρδίσω με συνεχόμενες αναρτήσεις.

Είναι μόλις η δεύτερη ανάρτηση που κάνω για να προβάλλω την υποψηφιότητα μου. Είμαι όμως υποχρεωμένος να σας εξηγήσω τους λόγους για τους οποίους κατεβαίνω στις εκλογές της 26ης Μαΐου με τους « ΝΕΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ» με επικεφαλής τον Γιώργο Δέδε.

– Γιατί με τον Γιώργο Δέδε:

Γιατί ο Γιώργος Δέδες, ως γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών, επανασχεδίασε και υλοποίησε σε όλη την Ελλάδα μεγάλα έργα, τα περισσότερα από τα οποία  ήταν βαλτωμένα, εγκαταλειμμένα για χρόνια.

Ειδικά στην Μεσσηνία υλοποιήθηκαν ο  περιφερειακός δρόμος Καλαμάτας, η αντιπλημμυρική προστασία  Καλαμάτας και Μεσσήνης, ο δρόμος Κορυφάσιο-Σουληνάρι, που έγινε  ένας σύγχρονος επαρχιακός αυτοκινητόδρομος.

Τώρα είμαστε έτοιμοι για τη δημοπράτηση του μεγαλύτερου έργου της Μεσσηνίας, τον δρόμο , Καλαμάτα- Ρiζόμυλος- Πύλος- Μεθώνη.  Ένα έργο που ζητά η Μεσσηνία από το 1910! Η λύση που είχε προκριθεί   θα στοίχιζε 200 εκ.€, από την Καλαμάτα ως τον Ρiζόμυλο και τώρα θα στοιχίσει τα ίδια χρήματα με τη διαφορά ότι θα φτάσει ως την Μεθώνη!  Αυτό σημαίνει ορθή διαχείριση μέχρι το τελευταίο ευρώ και σεβασμός του Έλληνα φορολογούμενου.

Το επόμενο μεγάλο έργο στο οποίο επικεντρώνουμε θα είναι ο οδικός άξονας Τσακώνα- Καλόνερο.

Για όλα αυτά, για την εντιμότητα και την αποτελεσματικότητα του Γιώργου Δέδε αποφάσισα να συμμετέχω στον συνδυασμό του, επειδή αποτελεί  την καλύτερη εγγύηση για το αύριο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ο Γιώργος Δέδες όμως δεν είναι μόνος του, πλαισιώνεται από μία εξαιρετική ομάδα υποψηφίων από όλο το δημοκρατικό φάσμα.

Πρόκειται για ανθρώπους καταξιωμένους στο χώρο τους, με διάθεση για προσφορά και πάνω απ’ όλα ανιδιοτελείς.

Οι άξονες που συμφωνήσαμε ως προτεραιότητες είναι:

-οι υποδομές, (οδικό δίκτυο, σχολεία, νοσοκομεία, κέντρα υγείας)

-ο τουρισμός, (χειμερινός, θερινός, περιηγητικός, θρησκευτικός, αγροτουρισμός)

-η γεωργία/ κτηνοτροφία, (σχεδιασμός και στήριξη της αγροτικής μας παραγωγής)

-η ενέργεια

Το ζητούμενο είναι η διασύνδεσή όλων των παραπάνω.

Εμείς σας καλούμε να συνταχθείτε και να στηρίξετε το συνδυασμό μας.

Η συμμετοχή των πολιτών στις αποφάσεις, η διαβούλευση, η καθημερινότητα του πολίτη και η στήριξη των κοινωνικά αδύναμων, η διαφάνεια  και η ηλεκτρονική διακυβέρνηση είναι προτεραιότητες μας.

Συγκρίνετε τις υποψηφιότητες και αποφασίστε με γνώμονα το συμφέρον της Περιφέρειας μας.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου χρειάζεται έναν προοδευτικό Περιφερειάρχη, έναν δημοκρατικό Περιφερειάρχη που να σέβεται και να προτάσσει βασικές δημοκρατικές αρχές. Την δικαιοσύνη, την ισότητα, την αλληλεγγύη, την κοινωνική μέριμνα και την στήριξη των αδύναμων κοινωνικών ομάδων.

Σας καλώ να αποφασίσετε με γνώμονα την ικανότητα, την αποτελεσματικότητα του κάθε υποψήφιου.

Καλώ τους νέους ανθρώπους να συμμετέχουν στις εκλογές και να καθορίσουν με την ψήφο τους το μέλλον τους.

Η ψήφος είναι πιο δυνατή από τη σφαίρα. Η σφαίρα μπορεί να σκοτώσει έναν εχθρό. Η ψήφος μπορεί να σκοτώσει μια ολόκληρη γενιά.

Καλό βόλι.

Σχετικά Άρθρα

1 thought on “Άρθρο του υποψήφιου Περιφερειακού σύμβουλου με τον Γ. Δέδε Ηλία Μπουντουβά”

  1. Αυτά που μας λες αγαπητε Ηλία σεβαστά! Ποια είναι η θέση σου (του συνδυασμού) στην ουσιαστικά ¨καταργηση¨ των ταμείων των δήμων/περιφερειων? Με νόμο που ψηφίστηκε το περασμένο καλοκαίρι οι δήμοι και περιφέρειες είναι αναγκασμένες από τον ερχόμενο Ιούλιο, να καταθέτουν τα ταμειακά τους διαθέσιμα στην ΑΑΔΕ. Η παράταξη στην οποία ανήκεις και ο κύριος Δέδες τι θα πράξει? Αυτό είναι το μείζον φίλε Ηλία γιατί αν χαθούν τα ταμεία των δήμων και περιφερειών θα είμαστε όμηροι των δανειστών εις το διηνεκες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.