Αθλητικά

Απίστευτο! Ομάδα στην SL2 ξεκίνησε με δέκα το ματς γιατί ένας έδινε μάθημα!

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην Super League 2 και την Καβάλα, μια και οι «Αργοναύτες» ξεκίνησαν τον αγώνα με την Ξάνθη με παίκτη λιγότερο, καθώς εκείνη την ώρα έδινε μάθημα!

Ένα ακόμα απίστευτο περιστατικό ήρθε να προστεθεί στον «μαγικό κόσμο» της δεύτερης τη τάξει εθνικής κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου. Παίκτης της Καβάλας δεν μπόρεσε να δώσει το «παρών» στη σέντρα του αγώνα της Τετάρτης (24/11) με την Ξάνθη, γιατί εκείνη την ώρα έδινε μάθημα.

Μάλιστα, το πιο… περίεργο είναι πως ο παίκτης που είχε δηλωθεί ως ενδέκατος και δεν μπόρεσε να είναι στην σέντρα, έδινε μάθημα για το πανεπιστήμιο, μέσα στα αποδυτήρια του γηπέδου!

Βέβαια σ’ αυτό το σημείο να θυμίσουμε πως η Καβάλα αγωνίζεται με ερασιτέχνες αθλητές, όχι μόνο από τον χώρο του ποδοσφαίρου, μια και δεν της επετράπη από την ΕΠΟ να κάνει μεταγραφές, ελέω της… καθυστερημένης ένταξής της στην Super League 2.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button