Αθλητικά

Γιατί ο Κόμπι Μπράιαντ ήταν θλιμμένος στο πρωτάθλημα του 2001

Οι Αμερικανοί… έλυσαν το μυστήριο του θλιμμένου Κόμπι Μπράιαντ, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος του ΝΒΑ το 2001.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς είχαν «καθαρίσει» τους Φιλαδέλφεια Σίξερς με 4-1 νίκες, είχαν κατακτήσει τον δεύτερο σερί τίτλο και όλοι ήταν σε πελάγη ευτυχίας. Όλοι; Όχι ακριβώς. Ο Μπράιαντ ήταν μέσα στη θλίψη στα αποδυτήρια, με τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, ενώ είχε το τρόπαιο στα χέρια του, να είναι χαρακτηριστικές.

Τώρα, σχεδόν 20 χρόνια μετά, το μυστήριο λύθηκε. Όπως αναφέρουν οι Αμερικανοί, τα προβλήματα άρχισαν το 2000, όταν οι γονείς του δεν ενέκριναν τη σχέση του με τη Βανέσα, αφού ήθελαν ο γιος τους να παντρευτεί μια Αφροαμερικανή και όχι Λατίνα. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν παρευρέθηκαν στον γάμο του.

Τα πράγματα στις σχέσεις του Μπράιαντ με τους γονείς του έγιναν χειρότερα ένα χρόνο μετά, όταν ήρθε η ώρα των τελικών ανάμεσα στους Λέικερς και στους Σίξερς, αφού δεν πήγαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν κανέναν από τους τελικούς, παρά το γεγονός ότι η Φιλαντέλφεια ήταν και η γενέτειρα του.

Έτσι, όταν η ομάδα του Λος Άντζελες έκανε δικό της τον τίτλο, ο Μπράιαντ ήταν θλιμμένος στα αποδυτήρια αγκαλιά με το τρόπαιο, δηλώνοντας στους Los Angeles Times ότι «αυτό ήταν για τον πατέρα μου».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button