Τοπικά Νέα

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες από το Δήμο Τριφυλίας της γεώτρησης «Χήναρη» στην Κυπαρισσία

Δείτε τι αναφέρει ανακοίνωση του δημάρχου Τριφυλίας

Με τις τελευταίες εργασίες να πραγματοποιούνται, ολοκληρώθηκε το έργο για την αντικατάσταση των σωληνώσεων, του αντλητικού συγκροτήματος και του ηλεκτρονικού πίνακα, της γεώτρησης «Χήναρη», μία από εκείνες που υδροδοτούν την πόλη της Κυπαρισσίας.
Έχοντας προβεί στην αντικατάσταση ολοκλήρου του πεπαλαιωμένου εξοπλισμού της, το πολυτιμότερο αγαθό, όπως είναι το νερό και δη το πόσιμο, θα φτάνει σε κάθε σπίτι, καθαρό και ασφαλές προς κατανάλωση.
Και συνεχίζουμε, καθότι κύρια μέριμνά μας είναι η αντικατάσταση του εξοπλισμού, όπου απαιτείται, και των λοιπών γεωτρήσεων, που υδροδοτούν το Δήμο μας.
Γιατί, όπως και πάλι έχω επισημάνει, δεν αποτελεί μόνο αναγκαιότητα, αλλά και προτεραιότητά μας, το να διασφαλίσουμε σε όλους τους δημότες μας το αυτονόητο, όπως είναι η επάρκεια και η υψηλή ποιότητα πόσιμου ύδατος.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 03-08-2022
Ο δήμαρχος Τριφυλίας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ

Σχετικά Άρθρα

7 Σχόλια

  1. Καθαρό στο ξεκίνημα. Στην πορεία του προς τα νοικοκυριά και τους καταναλωτές; Ξεχάσατε τι λέγατε πριν τρία χρόνια για το νερό της Κυπαρισσίας;

  2. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ – ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
    ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 97/11-07-2022
    Απόσπασμα από το πρακτικό 18/2022
    ΘΕΜΑ 13ο
    Ζητώντας το λόγο ο κ. Μπακούρος είπε: … Η κ. Ψιλογαλάνη υπάλληλος ΔΕ κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες χωρίς τα επιθυμητά αποτελέσματα….
    Υπάρχουν ευθύνες ;;;

    1. μήπως επισκεύασαν παράνομα την γεώτρηση του Χήναρη?
      να δούμε πότε θα γίνει η ανάθεση και ποιος έδωσε την εντολή για την επισκευή?

      ο κος Μπακούρος είναι τουλάχιστον 10 χρόνια στο Δ.Σ. του συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.Τ. …. Τι έκανε τόσα χρόνια ??? κοίταζε αλλού?

  3. Τι γράφει ο άνθρωπος; Σοβαρά μιλάει; Δηλαδή επειδή βελτίωσε μία από τις γεωτρήσεις της Κυπαρισσίας (κάτι που έπρεπε να έχει κάνει την πρώτη μέρα και όχι τρία χρόναι μετά), ξαφνικά το νερό “θα φτάνει σε κάθε σπίτι, καθαρό και ασφαλές προς κατανάλωση”;;; Αυτός δεν ήταν που δήλωνε ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου “εγώ δεν θα έπινα το νερό της Κυπαρισσίας”;
    Αυτός δεν έδειχνε βίντεο με τις δεξαμενές με τα ποντίκια και τα κατεστραμένα δίκτυα και υποσχόταν ότι θα τα φτιάξει όλα; Ξέχασε ο Δήμαρχος ότι η Κυπαρισσία ακόμα πίνει νερό από δίκτυο με αμίαντο; Ξέχασε ότι έχασε ο Δήμος τόσες ευκαιρίες χρηματοδότησης για αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης της Κυπαρισσίας; Οι πολίτες δηλητηριάζονται καθημερινά και ο Δήμαρχος πανηγυρίζει για τα αυτονόητα…

    1. Η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΈΧΑΣΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΎΔΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ!!!
      Ας μείνουμε λίγο σε αυτό το σχόλιο!!!

      1. https://www.ypes.gr/wp-content/uploads/2019/05/apof30292-19042019.pdf
        https://ymeperaa.gr/images/prosklhseis-ergwn/axones/14/4840_20210505.pdf
        https://www.ymeperaa.gr/images/prosklhseis-ergwn/axones/14/5516_20211129.pdf
        https://www.eydpelop.gr/2014-2020/wp-content/uploads/2019/11/%CE%A99%CE%9C67%CE%9B1-%CE%9F7%CE%9B-PEL75.pdf
        https://eyde.ypes.gr/download/60
        Για να μην πούμε τις έκτακτες χρηματοδοτήσεις πολλών εκατομμυρίων που πήραν όλοι οι γύρω Δήμοι, για να μην πούμε για το ταμείο ανάκαμψης, στο οποίο είμαστε παντελώς απόντες, αφού ο Δήμος δεν φρόντισε ποτέ να κάνει ούτε τις απαιτούμενες μελέτες.

    2. Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ που είναι; Γιατί υπογράφει την ανακοίνωση ο Δήμαρχος; Μήπως θέλει να αναλάβει πάλι την προεδρία;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button