ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Ομιλία Π. Νίκα στους Γαργαλιάνους [εικόνες – βίντεο]

Στη Μπρίσκειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Γαργαλιάνων, πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ συγκέντρωση με ομιλητή τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, στο πλαίσιο της προεκλογικής του δραστηριότητας.

Την ομιλία προλόγισαν ο Δήμαρχος Τριφυλίας, Παναγιώτης Κατσίβελας, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Τριφυλίας, Παναγιώτης Καλκαβούρας, ο πρώην βουλευτής Γιάννης Λαμπρόπουλος και οι πολιτευτές Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς.

Στην ομιλία του ο Παναγιώτης Νίκας μεταξύ άλλων άφησε αιχμές για τα έργα, που δεν έχουν γίνει από την σημερινή περιφερειακή αρχή χωρίς πάντως να κατονομάσει τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, τον οποίο κατηγόρησε ότι “γυρνάει από πανηγύρια σε πανηγύρια”, ενώ αναφέρθηκε σε βασικά έργα υποδομής, που προτίθεται να προχωρήσει σε περίπτωση εκλογής του.

Μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Στάθης Ανδρινόπουλος, η υποψήφια δήμαρχος Τριφυλίας Χάιδω Παναγιωτοπούλου, μέλη της ΔΗΜ.ΤΟ. Τριφυλίας κ.α. Επίσης, Το παρών έδωσαν και υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, ενώ ανάμεσά τους διακρίναμε και τον υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο από τους Γαργαλιάνους, Παναγιώτη Καλκαβούρα.

Δείτε εικόνες:

Δείτε βίντεο:

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button