Τοπικά Νέα

Προσωρινή διαταγή, μένουν στη δουλειά 13 εργαζόμενοι στη ΔΕΥΑ Τριφυλίας

Μια ακόμη νίκη στον αγώνα τους για δουλειά κέρδισαν εργαζόμενοι στις Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης και Αποχέτευσης Μεσσηνίας, με την αγωνιστική υποστήριξη του Σωματείου τους. Σήμερα το δικαστήριο της Κυπαρισσίας έβγαλε προσωρινή διαταγή με την οποία μένουν στη δουλειά 13 συμβασιούχοι στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Τριφυλίας…

“Δέκα τρεις εργαζόμενοι με παρέμβαση του Σωματείου αγωνίζονται για μονιμοποίηση. Το θετικό είναι ότι όλοι μαζί, συμβασιούχοι και μόνιμοι, αγωνίζονται ενωμένοι σε αυτή την κατεύθυνση” τόνισε σε δήλωσή του στην Kalamata Journal ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στις Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης και Αποχέτευσης Μεσσηνίας, Παναγιώτης Κουφαλάκος, ο οποίος μαζί με άλλα μέλη της διοίκησης του Σωματείου παρακολούθησε τη διαδικασία στο δικαστήριο της Κυπαρισσίας υποστηρίζοντας τους εργαζόμενους.

Σημειώνεται ότι ανάλογη επιτυχή εξέλιξη είχε η υπόθεση με τους συμβασιούχους της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Καλαμάτας.

Σχετικά Άρθρα

2 thoughts on “Προσωρινή διαταγή, μένουν στη δουλειά 13 εργαζόμενοι στη ΔΕΥΑ Τριφυλίας”

  1. Προσπαθούν να μπουν από το παράθυρο και θέλουν χειροκρότημα; όσοι έχουν πτυχία και θα πέρναγαν μέσο ΑΣΕΠ τι να πουν;

    1. Τι περιμένεις φίλε τώρα έχουμε και τα ρουσφέτια της πρώτης φοράς αριστερά αξιοκρατία και δικαιοσύνη δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ στην Ελλάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.