Πελοπόννησος

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το Βάστα στον Δήμο Μεγαλόπολης στην Αρκαδία και περιοχές της Δ.Ε. Ανδανίας, στον Δήμο Οιχαλίας στη Μεσσηνία

Στην κήρυξη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας περιοχών της Αρκαδίας και της Μεσσηνίας προέβη με σχετικές αποφάσεις του ο γ.γ. Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαγεωργίου.

Συγκεκριμένα, με την μία απόφαση κηρύσσεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας έως και τις 19 Ιουλίου, η Δημοτική Κοινότητα Βάστα, του Δήμου Μεγαλόπολης, στην Αρκαδία, “για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από έντονα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές βροχοπτώσεις, πλημμύρες) που εκδηλώθηκαν από τις 19 και 20-1-2023 στην παραπάνω περιοχή”.

Με την δεύτερη σχετική απόφαση, κηρύσσονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας έως και τις 20 Ιουλίου, οι Δημοτικές Κοινότητες Ανω Μέλπειας, Κάτω Μέλπειας, Διαβολιτσίου, Αγριλόβουνου, Δασοχωρίου και Καρνασίου της Δημοτικής Ενότητας Ανδανίας, του Δήμου Οιχαλίας, στη Μεσσηνία, “για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από έντονα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές βροχοπτώσεις, πλημμύρες) που εκδηλώθηκαν από την 20-01-2023 στις παραπάνω περιοχές”.

 

Τις σχετικές αποφάσεις μπορείτε να δείτε εδώ:

Απόφαση ΡΞΩΖ46ΝΠΙΘ-4ΤΚ

 

Απόφαση ΨΜΛΥ46ΝΠΙΘ-ΙΔ6

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button