ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Συνελήφθη ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας

Με χειροπέδες και κατηγορούμενος σε βαθμό κακουργήματος για ρύπανση του περιβάλλοντος κατέληξε ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, ο οποίος σε ρόλο «τσιλιαδόρου» επέβλεπε τους οδηγούς απορριμματοφόρων, που επιχειρούσαν να ρίξουν παράνομα σκουπίδια, στα παλιά σφαγεία Γαργαλιάνων νωρίς το πρωί της Κυριακής.

Να σημειωθεί, πως νωρίτερα το πρωί έγινε καταγγελία στους αστυνομικούς του Α.Τ. Γαργαλιάνων οι οποίοι στη συνέχεια μετέβησαν στα παλιά σφαγεία όπου και βρήκαν δύο απορριμματοφόρα της Δ.Ε. Γαργαλιάνων να προσπαθούν να εναποθέσουν τα απορρίμματα στον περιβάλλοντα χώρο, ενώ ο δήμαρχος βρισκόταν εκεί προκειμένου να εποπτεύσει την όλη επιχείρηση.

Σε βάρος του δημάρχου, ο οποίος αυτή την ώρα κρατείται στο Α.Τ. Γαργαλιάνων, απαγγέλθηκε η κατηγορία της απόπειρας ρύπανσης περιβάλλοντος η οποία μετατράπηκε σε κακουργηματικού χαρακτήρα και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα εντός της ημέρας.

Να σημειωθεί πως οι οδηγοί των δύο απορριμματοφόρων εγκατέλειψαν τα οχήματά τους και αναζητούνται από τις αρχές. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας εκτός της σύλληψης του δημάρχου κατασχέθηκαν και τα δύο απορριμματοφόρα του Δήμου καθώς και το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του δημάρχου.

Υπενθυμίζεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ απορρίμματα στον περιβάλλοντα χώρο των παλιών σφαγείων. Πρόκειται για ένα θέμα το οποίο έχει αναδείξει με εκτενή ρεπορτάζ (βίντεο και εικόνες) στο παρελθόν το gargalianoionline.

Για ό,τι νεότερο θα υπάρξει ενημέρωση.

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button