
Σε συνέχεια των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Τριφυλίας, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ, στην κεντρική πλατεία της πόλης των Φιλιατρών, η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου.
Ξεχωριστή και άκρως εντυπωσιακή νότα έδωσαν, με την παρουσία και συμμετοχή τους, στην εκδήλωση, τα ξωτικά, οι Αγιοβασιλίτσες και οι Λάπωνες.
Από την καρδιά της πόλης, που πλημμύρισε με φως και χρώμα, μουσική, τραγούδια και κυρίως παιδικές φωνές, στείλαμε μηνύματα αγάπης, ελπίδας, αισιοδοξίας, προσφοράς και ζεστασιάς.
Σειρά έχει σήμερα, στις 7 το απόγευμα, η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, της πόλης των Γαργαλιάνων.
Δείτε εικόνες:





Συγχαρητήρια για την οργάνωση και χρόνια πολλά. Πλην όμως της φωτογραφίας των Δημάρχου και Αντιδημάρχου, η οποία είναι αχρείαστη. Δεν ενδείκνυται η αυτοπροβολή πολιτικών προσώπων αυτές τις άγιες ημέρες …Λυπάμαι
Εκλογές έρχονται φίλε μου
BRAVISSIMA!!
Στην τρίτη φωτογραφία ξερναμε …