Τοπικά Νέα

Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας ζητούν 9 σύμβουλοι της αντιπολίτευσης

Έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας ζητούν 9 δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, προκειμένου να συζητηθεί το έκτακτο θέμα που έχει προκύψει με την προσπάθεια απόλυσης εργαζομένων ΑΜΕΑ στη ΔΕΥΑ Τριφυλίας, όπως έχει καταγγείλει το Σωματείο Εργαζόμενων στις ΔΕΥΑ Μεσσηνίας.

Να θυμίσουμε πως στην ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζόμενων στις ΔΕΥΑ Μεσσηνίας καλούσε τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας να πάρουν θέση και να ζητήσουν έκτακτο δημοτικό συμβούλιο καταδικάζοντας έτσι την στάση της Δημοτικής Αρχής.

Αναλυτικά σε αίτησή τους, στην οποία επισυνάτεται και η καταγγελία του σωματείου, προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας, Γιάννη Καλκαβούρα αναφέρουν τα εξής:

Με αφορμή την από 14-1-2019 καταγγελία του Σωματείου Εργαζόμενων στις ΔΕΥΑ Μεσσηνίας το περιεχόμενο της οποίας προσυπογράφουμε, ζητούμε τη σύγκληση έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου για την άμεση αποκατάσταση της αδικίας και την επαναπρόσληψη των εργαζομένων.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι :

  1. Σαράντος Κουκούμης
  2. Ιωάννα Μαραβελή
  3. Αλεξάνδρα Τσούλου
  4. Στάθης Ανδρινόπουλος
  5. Δημήτρης Κουτσούλης
  6. Αλέκος Κουτρουμπής
  7. Ανδρέας Στεργιόπουλος
  8. Σωτήρης Μπακούρος
  9. Γιώργος Σκιαδάς

Κυπαρισσία 16-1-2019

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΟΣ ΥΠΟΚΕΙΤΕ ΣΕ ΔΙΩΞΗ ΟΠΩΣ Η ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΓΓΕΝΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΝΔΡΙΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button