Δήμος Πύλου - ΝέστοροςΤοπικά Νέα

Έργα της Περιφέρειας στις πυρόπληκτες περιοχές Δήμου Πύλου – Νέστορος

Εγκαταστάθηκε πρόσφατα ο ανάδοχος για την υλοποίηση του έργου καθαρισμών στο οδικό δίκτυο και στα ρέματα της πυρόπληκτης περιοχής Δήμου Πύλου – Νέστορος, προϋπολογισμού 70.000 €.

Ειδικότερα το έργο θα αντιμετωπίσει τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές, με καθαρισμούς ρεμάτων στο Βασιλίτσι, στη Χρυσοκελλαριά και όπου απαιτείται, ενώ θα υλοποιηθούν παρεμβάσεις καθαρισμού του καταστρώματος του οδικού αγροτικού δικτύου. Κατά την υλοποίηση του έργου θα αξιοποιηθεί και η εργολαβία «Βελτίωση καταστρώματος αγροτικού δικτύου Δήμων Τριφυλίας και Πύλου – Νέστορος», προϋπολογισμού 250.000 €, με μεταφορά θραυστού υλικού, δωρεάς Λαρσινού, για τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας των πυρόπληκτων περιοχών.

Η εργολαβία αυτή ακολούθως θα υλοποιήσει αντίστοιχες εργασίες και στις πυρόπληκτες περιοχές του όρους Μαγκλαβά, στις κοινότητες Βλαχόπουλο, Κρεμμύδια και Χατζή.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button