Αθλητικά

Αήττητος στα φιλικά ο Α.Ο. Διαβολιτσίου

Μετά από καρέ… ισοπαλιών ο Α.Ο. Διαβολιτσίου επικράτησε προχθές με 2-1 του Παναρκαδικού και σημείωσε τη δεύτερη νίκη του στα φιλικά προετοιμασίας, όπου παραμένει αήττητος.

Ο ΑΟΔ έχει επικρατήσει ακόμα με 5-0 του Πανθουριακού στο πρώτο του τεστ και έχει αναδειχθεί ισόπαλος με Πανηλειακό (1-1), Καλαμάτα (0-0), Ολυμπιακό Ανάληψης (1-1) και Απόλλωνα Καλαμάτας (2-2)

Οι πρωταθλητές Μεσσηνίας έδειξαν θετικά στοιχεία κόντρα στον Παναρκαδικό, που προετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής και πήραν τη νίκη, όπως τους ζήτησε ο Κώστας Παλαμάρας.

Παλαμάρας: “Θα δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα”

“Προσπαθήσαμε να δούμε αυτό το ματς, σαν να ξεκίναγε το πρωτάθλημα και ζήτησα από τα παιδιά να παίξουν μόνο για τη νίκη. Πετύχαμε αυτό το στόχο και είδαμε πράγματα θετικά και αρνητικά”, λέει αρχικά στην “Ελευθερία” ο προπονητής του ΑΟΔ και προσθέτει: “ Μας μένουν δύο εβδομάδες για να δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες, ώστε να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα”.

Η κλήρωση της Γ’ εθνικής θα γίνει αύριο Τετάρτη, αλλά πριν το πρωτάθλημα υπάρχει το κύπελλο για το Διαβολίτσι, που στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης θα υποδεχτεί την προσεχή Κυριακή την Σπερχογεία.

Οι Ζάκκας, Σταματελόπουλος, Μεμά και Παπαγιαννόπουλος αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και θα φανεί μέσα στην εβδομάδα αν θα προλάβουν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν.

notosport.eleftheriaonline.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button