Τοπικά ΝέαΧώρα

Απόφαση για το πανηγύρι στη Χώρα – Σταθερές οι τιμές

Εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Πύλου – Νέστορος η κανονιστική απόφαση για το φετινό πανηγύρι στη Χώρα, το οποίο θα γίνει από την Κυριακή 14 ως και το Σάββατο 20 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο του θρησκευτικού εορτασμού του Νεομάρτυρα Αγίου Δημητρίου του Χωραΐτη. Η φετινή εμποροπανήγυρη θα γίνει στις οδούς Αντωναροπούλου, Στρατηγοπούλου, Λάσκου Δούρου και Σπέντζα.
Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή από τους ενδιαφερόμενους προς τον δήμο αίτησης προκειμένου να λάβουν άδεια συμμετοχής στο πανηγύρι είναι η ερχόμενη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου, ενώ την ίδια ημέρα θα συνεδριάσει και η επιτροπή του πανηγυριού για τη διενέργεια των κληρώσεων των θέσεων. Σύμφωνα με την ίδια απόφαση, οι τιμές ενοικίασης όλων των θέσεων θα παραμείνουν οι ίδιες με πέρυσι, ενώ για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος η τιμή θα καθορίζεται με βάση τα τετραγωνικά μέτρα που καταλαμβάνουν.
Συγκεκριμένα: α) Οδός Στρατηγοπούλου: από Δημαρχείο έως Αγιο Κωνσταντίνο 60 ευρώ το τρέχον μέτρο πρόσοψης (πλέον ΦΠΑ). β) Οδός Στρατηγοπούλου: από Δημαρχείο έως Αγιο Γεώργιο 35 ευρώ το τρέχον μέτρο πρόσοψης (πλέον ΦΠΑ). γ) Οδός Αντωναροπούλου: από το σημείο που ξεκινάει (κοντά στην κεντρική πλατεία) έως το σημείο που τέμνεται από την οδό Κοκκέβη 54,15 ευρώ το τρέχον μέτρο πρόσοψης (πλέον ΦΠΑ). δ) Το υπόλοιπο τμήμα της οδού Αντωναροπούλου 31,59 ευρώ το τρέχον μέτρο πρόσοψης (πλέον ΦΠΑ). ε) Οι οδοί Σπέντζα και Λάσκου Δούρου 31,59 ευρώ το τρέχον μέτρο πρόσοψης (πλέον ΦΠΑ), ενώ στον χώρο που θα αναπτυχθεί και θα λειτουργήσει το λούνα παρκ η τιμή θα είναι 1.800 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button