Τοπικά Νέα

Δια περιφοράς η επόμενη συνεδρίαση της Ο.Ε. Τριφυλίας

Δείτε τι αναφέρει η πρόσκληση του Προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής Τριφυλίας κ. Στριμπάκου

Σας καλούμε στην τακτική, δια περιφοράς(*), συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δ. Τριφυλίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 29-09-2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 12.00 μ.μ., προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για τα πιο κάτω θέματα :

Έγκριση Πρακτικού ΙΙ ελέγχου δικαιολογητικών του προσωρινού αναδόχου του συνοπτικού διαγωνισμού «Προμήθεια Υλικών Οδοσήμανσης – Ονοματοδοσίας Οδών, έτους 2020»
Αποδοχή δωρεάς από τον «Εθελοντισμό Καναλουπούς» προς το Δήμο Τριφυλίας, η οποία αφορά την τοποθέτηση υλικών καθώς και εκτέλεση εργασιών στον κοινόχρηστο αύλειο χώρο και στο κτίριο του πρώην δημοτικού σχολείου Τ.Κ. Πλάτης
Τροποποίηση προϋπολογισμού Δ. Τριφυλίας, οικ. έτους 2020 (εισήγηση προς το Δ.Σ.)

(*) Αριθ. Πρωτ. 60249/22-09-2020 (ΑΔΑ Ω0Ν346ΜΤΛ6-ΙΘ9) έγγραφο της Γεν. Δ/νσης Αποκέντρωσης & Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Γεν. Γραμ. Εσωτερικών & Οργάνωσης, του Υπουργείου Εσωτερικών

Για κάθε θέμα θα σας αποσταλεί ηλεκτρονικά, από τη γραμματεία της Οικον. Επιτροπής, σχετική εισήγηση και παρακαλείσθε μέχρι και την Tρίτη 29-09-2020 και ώρα 12.00 μ.μ. να ενημερώσετε ηλεκτρονικά (με e-mail) τη γραμματεία της Οικον. Επιτροπής για τη θέση σας επί του κάθε θέματος (π.χ. υπέρ, κατά, λευκό).
Τα μέλη τα οποία δε διαθέτουν ηλεκτρονική διεύθυνση, προκειμένου να ενημερωθούν για τις εισηγήσεις, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς με τη γραμματεία της Οικον. Επιτροπής.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΡΙΜΠΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button