ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Κυπαρισσία: Το Κάστρο των Γιγάντων στο δρόμο για το ΕΣΠΑ

Υποβολή πρότασης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας Πελοποννήσου 2014-2020

Το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας Πελοποννήσου 2014-2020 στην επενδυτική προτεραιότητα που αφορά στη διατήρηση, προστασία, προώθηση και ανάπτυξη της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς προβλέπει την δράση «Ενίσχυση της ελκυστικότητας των χώρων πολιτιστικής κληρονομιάς (αρχαιολογικοί χώροι και μνημεία)» με προϋπολογισμό 6.000.000 ευρώ και ημερομηνία λήξης τις 30/11/2018.

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας σε ανάρτησή του στο Facebook σημειώνει τα εξής:

«Με την άοκνη προσπάθεια της Εφορίας Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας κ του Υπουργείου Πολιτισμού κ την βούληση του Δήμου Τριφυλίας κ της Περιφέρειας Πελοποννήσου το Κάστρο της Κυπαρισσίας στο δρόμο για το ΕΣΠΑ (κωδικός πρόσκλησης :ΠΕΛ 55- Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Πελοπόννησος ” άξονας προτεραιότητας 3 “προστασία του περιβάλλοντος – μετάβαση σε μια οικονομία φιλική στο περιβάλλον ” συγχρηματοδοτούμενο από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης με Τίτλο ” Ενίσχυση της Ελκυστικότητας των χώρων Πολιτιστικής Κληρονομιάς».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button