ΑθλητικάΚυπαρισσία

Κ. Χατζηχρήστος: Ο γυμναστής της ΤΣΣΚΑ στην Κυπαρισσία!

O Κώστας Χατζηχρήστος, γυμναστής της πρωταθλήτριας Ευρώπης ΤΣΚΑ Μόσχας στην Κυπαρισσία

Ο εκ των κορυφαίων γυμναστών στην Ελλάδα που έχει δώσει μια άλλη διάσταση στο θέμα της εκγύμνασης των αθλητών μπάσκετ βρέθηκε σήμερα στο κλειστό γήπεδο της Κυπαρισσίας στην προπόνηση του Δίων,.

Ο Κώστας Χατζηχρήστοςαπό το 2014 ανήκει στην προπονητική ομάδα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπου εκτελεί χρέη Head Performance Speciallist. Ως μέλος της Ρωσικής ομάδας στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης το 2016 στο Βερολίνο.  Θεωρείται ένας από τους κορυφαίους προπονητές βελτίωσης της αθλητικής ικανότητας στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, ενώ στους αθλητές με τους οποίους συνεργάζεται συμπεριλαμβάνονται παίκτες της Εθνικής Ελλάδος αντρών, αθλήτριες της Εθνικής Ελλάδος γυναικών, καθώς και επίλεκτοι αθλητές μικρότερων ηλικιών. Ξεκίνησε την καριέρα του στις ΗΠΑ και το NCAA, διατελώντας βοηθός γυμναστή στο πανεπιστήμιο του Texas και Head Strength and Conditioning Coach στην ομάδα μπάσκετ του  Πανεπιστημίου της Georgia. Ακόμα, εργάστηκε σε κορυφαία προπονητικά κέντρα των ΗΠΑ, όπου είχε την ευκαιρία να προπονήσει αθλητές από το NFL, NBA, καθώς και αθλητές και αθλήτριες από άλλα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Σε ανακοίνωση του συλλόγου σημειώνονται τα εξής:

Σήμερα είχαμε την τιμή να προπονήσει τα παιδιά μας ο κορυφαίος γυμναστής κ Χατζηχρήστος φετινός πρωταθλητής στην Euroleague με την ομάδα της CSKA ΜΟΣΧΑΣ!!!!!
Άλλη μία έκπληξη του φετινού καλοκαιριού από την ομάδα μας!!!!!
Σ ευχαριστούμε πολύ Κώστα για την τιμή που μας έκανες για την προπόνηση που έκανες στα παιδιά μας αλλά πάνω απ όλα για τις αξίες που τους δίδαξες και το ήθος και μετριοφροσύνη που έδειξες.
Εμείς κρατάμε την υπόσχεση ότι θα ξαναέρθεις σύντομα όπως συμφωνήσαμε!!!!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button