Δήμος Καλαμάτας

Μήνυμα αγάπης στέλνει η οικογένεια της μικρής Αναστασίας που βρίσκεται στην Αμερική

Μήνυμα αγάπης στέλνει η οικογένεια της μικρής Αναστασίας που βρίσκεται στην Αμερική για τη θεραπεία της, ύστερα από την επιτυχημένη καμπάνια οικονομικής βοήθειας.

“Είμαστε στη κλινική, μια ακόμη μέρα. Είναι τόσα πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν… Κάθε μέρα και κάθε μέρα. Ενα γεμάτο πρωτόκολλο με πράγματα που πρέπει να γίνουν. Ομως είναι για ένα σκοπό, δεν μπορούμε να έχουμε παράπονα. Ομως θα ήθελα να έχω χρόνο να ευχαριστήσω τον καθένα σας, που μας έχει συμπαρασταθεί σε αυτήν την προσπάθεια. Εχουμε γεμίσει από αγάπη, δώρα και κάρτες ευχετήριες. Από κάθε μέρος της Αμερικής, από την Αυστραλία, απ;o Γερμανία, από τόσες περιοχές της Ελλάδος.

Συγχωρέστε μας που δεν μπορούμε να σας ευχαριστήσουμε προσωπικά, δεν έχουμε αυτήν δυνατότητα σε αυτήν την χρονική στιγμή. Θα το θέλαμε πάρα πολύ, αλλά είναι αδύνατον. Σας στέλνουμε τις ευχαριστίες μας και την αγάπη μας και ευχόμαστε στον καθένα ξεχωριστά υγεία και ευτυχία”.

Οποιος θέλει να παρακολουθεί τα νεότερα ή να δει πώς μπορεί να βοηθήσει, ας επισκεφτεί τη σελίδα “Για την Αναστασία” στο facebook και το http://supportanastasia.gr.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button