Αθλητικά

Μήνυση κατά του Τάκη Τσουκαλά για το «πίθηκος ο Αντετοκούνμπο»

Μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του Τάκη Τσουκαλά κατέθεσε στο τμήμα αντιμετώπισης ρατσιστικής βίας, εκ μέρους του Ελληνικού Παρατηρητηρίου Συμφωνιών του Ελσίνκι, ο Παναγιώτης Δημητράς.

«Σας υποβάλλουμε άλλη μια μηνυτήρια αναφορά, στα πλαίσια του προγράμματος του Παρατηρητηρίου Ρατσιστικών Εγκλημάτων, με αντικείμενο το εμφανώς ρατσιστικό παραλήρημα του αθλητικού “δημοσιογράφου” Τάκη Τσουκαλά εις βάρος του Θανάση Αντετοκούνμπο», αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα του Παρατηρητηρίου, επισυνάπτοντας σχετικό δημοσίευμα στον ηλεκτρονικό Τύπο καθώς και βίντεο.

Σημειώνεται ότι, μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή, στο πλαίσιο αγώνα για την Euroleague, στην τηλεοπτική του εκπομπή ο Τάκης Τσουκαλάς χαρακτήρισε “πίθηκο” τον Θανάση Αντετοκούνμπο, θυμίζοντας αντίστοιχη αναφορά του επικεφαλής της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, πριν λίγα χρόνια για τον αδελφό του άσσου του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button