Δήμος Μεσσήνης

«Μεσσήνη πόλη να ….ζεις» – Έξι χρόνια διαδικτυακής προβολής της πόλης

Με τον τίτλο “Μεσσήνη πόλη να ζεις” πριν έξι  χρόνια μαθητές της σχολής πληροφορικής Αλγόριθμος δημιούργησαν μια ομάδα σε μέσο  κοινωνικής δικτύωσης στο ιντερνετ με στόχο την προβολή των επιχειρήσεων της πόλης αλλά και την τόνωση της επισκεψιμότητας.

Στόχος ήταν να δοθεί η δυνατότητα της προβολής σε όλους τους επιχειρηματίες και κυρίως όσους δεν είχαν εξοικειωθεί με τις νέες τεχνολογίες προκειμένου να προβληθούν εντελώς δωρεάν. Από πιλοτικό τελικά το εγχείρημα απέκτησε μια μόνιμη παρουσία και έξι χρόνια πλέον μέσα από αυτή την ομάδα παρουσιάζονται οι επιχειρήσεις με τα προϊόντα τους αλλά και οι δράσεις φορέων- συλλόγων και γενικότερα υλοποιούνται πολλά αφιερώματα για την πόλη. Με την καθημερινή ενημέρωση και την συμμετοχή αρκετών πολιτών  και την παράλληλη λειτουργία της ομάδας “inmessini” η πόλη έχει μια καθημερινή παρουσίαση στο διαδίκτυο.

Στόχος ήταν και παραμένει η δωρεάν καταχώρηση και στήριξη όσων θέλουν να προωθήσουν τις δράσεις τους αλλά και τις ιδέες και τα προϊόντα (για τους επαγγελματίες) καθώς η ομάδα έχει υψηλή θέαση και πολλά μέλη.

Για το νέο έτος θα υλοποιηθούν προγράμματα καινοτόμα για την προβολή και προσέλκυση επισκεπτών στη Μεσσήνη, τα οποία και θα βασίζονται στα «ποιοτικά χαρακτηριστικά» της πόλης και   θα ανακοινωθούν σύντομα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button