Τοπικά Νέα

Μεσσηνία: Περιστατικά ξυλοδαρμών τις ημέρες του Πάσχα

Άγριος ξυλοδαρμός δύο αντρών στη Θουρία από δύο νεαρούς

Σοκαριστική συμπλοκή στην Καλογριά της Στούπας

Δύο άγρια περιστατικά ξυλοδαρμού για ασήμαντες αφορμές σημειώθηκαν τις πασχαλινές ημέρες στη Μεσσηνία. Το ένα εκτυλίχθηκε στη Θουρία και ένας άνδρας νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος, ενώ ένας δεύτερος επίσης έχει τραυματισθεί. Το δεύτερο συνέβη στην παραλία Καλογριά στη Στούπα, μπροστά στα έντρομα μάτια λουομένων και παιδιών.

Στην πρώτη περίπτωση έχει αναλάβει την υπόθεση η Αστυνομία, ενώ στη δεύτερη δε θέλησε κανείς να κάνει καταγγελία.

Στη Θουρία
Ένα άγριο περιστατικό συνέβη ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου στο κέντρο της Θουρίας, με αποτέλεσμα δύο άνδρες να χτυπηθούν από δύο νεαρούς, με τον έναν να τραυματίζεται σοβαρά και να εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Όλα ξεκίνησαν λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Μεγάλης Παρασκευής. Ένας 55χρονος συνταξιούχος των Σωμάτων Ασφαλείας κι ένας 51χρονος εν ενεργεία αξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων, έχοντας φύγει από φιλικό σπίτι που βρίσκονταν, κατευθύνθηκαν προς την περιοχή του Γυμνασίου της Θουρίας για να πάρουν τα αυτοκίνητά τους.

Στην περιοχή βρισκόταν παρέα νεαρών και για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο υπήρξε συμπλοκή των δύο αντρών με έναν 31χρονο κι έναν 29χρονο. Η επίθεση που δέχτηκαν οι δύο άντρες από τους νεαρούς ήταν σφοδρή, με τον 51χρονο να καταφέρνει να διαφύγει τραυματισμένος. Όμως, έμεινε πίσω χτυπημένος ο 55χρονος, τον οποίο ευτυχώς εντόπισε λίγο αργότερα κάτοικος της περιοχής.

Διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο λόγω των χτυπημάτων που είχε δεχτεί στο κεφάλι και το σώμα ο 55χρονος συνταξιούχος διακομίσθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο στην Αθήνα. Πλέον έχει διαφύγει τον κίνδυνο, αλλά φέρει σοβαρά τραύματα.

Οι δύο νεαροί, που έχουν ταυτοποιηθεί, δεν εντοπίσθηκαν εκείνη τη στιγμή από τους αστυνομικούς, ενώ βαρύνονται με τις κατηγορίες της πρόκλησης σωματικής βλάβης, αλλά και βαριάς σωματικής βλάβης.

Στη Στούπα
Σοκαρισμένοι έφυγαν το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα λουόμενοι από την παραλία Καλογριά στη Στούπα εξαιτίας σοβαρού επεισοδίου μεταξύ ατόμων που βρίσκονταν εκεί και του άγριου ξύλου που «έπεσε».

Σύμφωνα με περιγραφές λουομένων, λίγο μετά τις 7.00 το απόγευμα ξεκίνησε μια παρεξήγηση (πιθανότατα για οπαδικά) μεταξύ ενός ατόμου που βρισκόταν με την οικογένειά του και άλλη οικογένεια στην παραλία και νεαρών που έπαιζαν βόλεϊ.

Γρήγορα τα πράγματα ξέφυγαν, με τον έναν άντρα να βγάζει ένα κλομπ, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, και να χτυπάει τον έναν νεαρό, περίπου 19 χρονών. Στο περιστατικό ενεπλάκη κι άλλος άντρας από την παρέα των οικογενειών και στη συνέχεια χτύπησαν κι έναν ανήλικο από την παρέα των νεαρών.

Λουόμενοι κάλεσαν την Αστυνομία, όμως όταν έφτασε δε βρήκε τους εμπλεκόμενους εκεί, ενώ όπως έγινε γνωστό, δεν υποβλήθηκαν μηνύσεις. Όμως, όσοι βρέθηκαν στην παραλία μιλούν για ένα πολύ σοκαριστικό επεισόδιο, που δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια τους.

Της Βίκυς Βετουλάκη στο tharrosnews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button