Χώρα

Να γίνουν σεβαστοί και να τηρηθούν οι όροι του κληροδοτήματος “Κώστα Γεροντίτη ζητεί το Τοπικό Συμβούλιο Χώρας

«Να γίνουν σεβαστοί και να τηρηθούν οι όροι του κληροδοτήματος “Κώστα Γεροντίτη” στη μνήμη της Ευγενίας Γεροντίτη, συζύγου του δωρητή, όπως άλλωστε αναγράφεται σε αυτό» ζητεί το Συμβούλιο της Κοινότητας Χώρας, με απόφασή του που απευθύνεται στον Δήμο Πύλου – Νέστορος.
Ζητεί, επίσης, «τα χρήματα που υπάρχουν στο Δήμο Πύλου – Νέστορος να διατεθούν για εκπαιδευτικούς σκοπούς σε όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και του Παιδικού Σταθμού της Κοινότητας Χώρας, με σκοπό την προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών, φωτοτυπικών, σκάνερ, φαξ κλπ. Όμοια, αφού πρώτα καλεστούν οι διευθυντές όλων των σχολείων να καταθέσουν εγγράφως τις ανάγκες τους από εξοπλισμό, για να κοστολογηθεί το ύψος της προμήθειας αυτής, σε περίπτωση που περισσέψουν χρήματα με νεότερη απόφαση-γνωμοδότηση της Κοινότητας Χώρας να γίνει αξιολόγηση, σε τι σκοπό να δοθούν και πάντα εντός των όρων του ως άνω αναφερομένου κληροδοτήματος».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button