Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Αποφασισμένος να ξαναγράψει ιστορία

Οι «πράσινοι» επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις αρχίζοντας την προετοιμασία για τη ρεβάνς της Πέμπτης με τη Σλάβια

Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι παίκτες του Παναθηναϊκού, που μπαίνουν στην τελική ευθεία, για τη ρεβάνς με τη Σλάβια Πράγας, την ερχόμενη Πέμπτη 11/08 στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Παρά την ήττα με 2-0 στην Τσεχία, στις τάξεις των «πρασίνων» επικρατεί πίστη για ανατροπή στη Λεωφόρο.

Όλοι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για την ανατροπή με σύμμαχο τον κόσμο που είναι δεδομένο πως θα δημιουργήσει μια «κόλαση» για τη Σλάβια.

Στα αγωνιστικά, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς βλέπει τους ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν στο πρώτο παιχνίδι, να επιστρέφουν δυναμικά στις προπονήσεις.

Δεδομένη θεωρείται η επιστροφή του Σένκεφελντ στο πλευρό του Μάγκνουσον, ενώ πιθανώς να είναι διαθέσιμος και ο Αλεξανδρόπουλος.

Ο Σπόραρ, αν και δεν βρίσκεται στο 100%, δεν είναι απίθανο να αρχίσει το ματς, ενώ το μεγάλο δίλημμα έχει να κάνει με το ποιος θα καλύψει το κενό του Παλάσιος.

Ο Σέρβος τεχνικός έχει δυο σκέψεις. Η πρώτη έχει να κάνει με τη χρησιμοποίηση του Βαγιαννίδη σε ρόλο εξτρέμ, ενώ μια άλλη σκέψη είναι να μεταθέσει τον Αϊτόρ στο δεξί άκρο και να παίξουν μαζί από αριστερά οι Γκάνεα και Χουάνκαρ.

Τα πάντα θα κριθούν στις επόμενες προπονήσεις, όπου και θα φανεί το πλάνο ανατροπής του Γιοβάνοβιτς.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button