Αθλητικά

Σενάριο για Κολομβιανό διεθνή αριστερό μπακ της Μπόκα Τζούνιορς και ελληνική ομάδα

Ελληνική ομάδα φέρεται να έχει στο στόχαστρο τον Κολομβιανό διεθνή Φρανκ Φάμπρα.

Στο στόχαστρο ελληνικής ομάδας είναι ο αριστερός μπακ Φρανκ Φάμπρα. Αυτό τουλάχιστον αναφέρεται σε δημοσίευμα του δικτύου «antena2.com».

Ο Φάμπρα φυσικά δεν αποτελεί εύκολη περίπτωση κι ασφαλώς αν ισχύει το δημοσίευμα μόνο οι μεγάλοι μπορούν να τον προσεγγίσουν. Από την Ελλάδα Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δεδομένα θέλουν αριστερό μπακ, ενώ και ο ΠΑΟΚ για το καλοκαίρι δεν θα έλεγε όχι.

Ο 31χρονος Φάμπρα (γεννήθηκε στις 22/2/91 κι έχει ύψος 1,74) είναι Κολομβιανός, διεθνής με την ομάδα της χώρας του, ενώ έχει πάρει και την υπηκοότητα της Αργεντινής. Ανήκει στη Μπόκα Τζούνιορς έως το 2023, έχει μαζί της από τη σεζόν 2015-16 136 ματς, 10 γκολ και 18 ασίστ και ειδικά στο τελευταίο πρωτάθλημα ήταν βασικός με 36 συμμετοχές 2 γκολ και 5 ασίστ.

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται, μάλιστα, ότι αν ο Ταλιαφίκο αποχωρήσει από τον Άγιαξ, τότε μπορεί να απασχολήσει σοβαρά τους Ολλανδούς. Για να γίνει αντιληπτό πόσο δύσκολη είναι η περίπτωσή του.

Ο Φάμπρα, ο οποίος έχει 23 ματς κι ένα γκολ με την εθνική Κολομβίας, ξεκίνησε την καριέρα του από την Ενβιγκάντο της Κολομβίας (61 αγώνες, 2 γκολ, 2 ασίστ), ακολούθησε η Ντεπορτίβο Κάλι με 25 ματς κι ένα γκολ και στη συνέχεια η Ιντεπεντιέντε του Μεντεγίν. Εκεί είχε 14 αγώνες, 1 γκολ και 2 ασίστ και πήρε μεταγραφή στη Μπόκα Τζούνιορς.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button