ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Στην εταιρεία ΟΚΤΑΝΑ το έργο ανάπλασης της Άνω Πόλης Κυπαρισσίας

Στην ανάκληση της αριθ. 94/2019 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Τριφυλίας προχώρησε κατά τη χθεσινή συνεδρίασή της η Οικονομική Επιτροπή, σύμφωνα με την οποία κατοχύρωνε ως προσωρινό ανάδοχο του έργου «Ανάπλαση Ανω Πόλης Κυπαρισσίας» στην εταιρεία «ΟΚΤΑΝΑ Ανώνυμη Τεχνική & Εμπορική Εταιρεία», με ποσοστό έκπτωσης 18,20%, επί του προϋπολογισμού της μελέτης… για να κατοχυρώσει εκ νέου το διαγωνισμό στην ίδια εταιρεία!

Όπως αναφέρθηκε στην επιτροπή ο πρώτος μειοδότης για το έργο ήταν η εταιρεία «ΑΝΤΑΙΟΣ Τεχνικών Κατασκευών Α.Τ.Ε.», ωστόσο η επιτροπή διαγωνισμού είχε απορρίψει την προσφορά. Η εταιρεία στη συνέχεια έκανε ένσταση και προσφυγή και δικαιώθηκε. Όμως δεν προχώρησε στην ανανέωση της εγγυητική και συνέχιση της προσφοράς της, με αποτέλεσμα, έπειτα από την εισήγηση της Τεχνικής Υπηρεσίας, το έργο να κατοχυρωθεί στην εταιρεία “ΟΚΤΑΝΑ”.

Επίσης, εγκρίθηκε το πρακτικό του έργου “Αστικές Αναπλάσεις Αετού” προϋπολογισμού 41.612 ευρώ, όπου κατατέθηκαν τρεις προσφορές. Προσωρινός μειοδότης αναδείχθηκε η εταιρεία Λεωνίδας Σιώρης & ΣΊΑ Ε.Ε., με έκπτωση 5.6%.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button