Δήμος Πύλου - ΝέστοροςΤοπικά Νέα

Στο εργοτάξιο της ΤΕΜΕΣ στην Πύλο βρέθηκε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας

Στο εργοτάξιο της ΤΕΜΕΣ στην Πύλο βρέθηκαν χθες ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας Γ. Τασούλας με τον πρόεδρο του Συνδικάτου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Μεσσηνίας, Π. Καράμπελας, προκειμένου να κάνουν ενημέρωση στους εργαζόμενους.

Σε ανακοίνωση του Συνδικάτου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Μεσσηνίας σημειώνονται τα εξής:

«Οι εργάτες ενημερώθηκαν από το Γιάννη Τασιούλα για τις κατακτήσεις στο εργοτάξιο αλλά και σε άλλα μέρη, ως αποτέλεσμα διεκδίκησης και πάλης μέσα από τις γραμμές του συνδικάτου και της ομοσπονδίας.

Μίλησε για τα προβλήματα και τις αρνητικές συνέπειες στον κλάδο από την πολιτική της κυβέρνησης και για όσα ακόμα είναι πρόθυμη να επιβάλει. Ανέφερε χαρακτηριστικά πως το μήνυμα που πρέπει μαζικά και οργανωμένα να δώσουμε σε κυβέρνηση και εργοδότες είναι πως δεν θα πληρώσουμε ξανά την κρίση τους. Να την πληρώσουν όλοι αυτοί που τα προηγούμενα χρόνια αλλά και τώρα αύξησαν τα κέρδη τους πάνω στις δικές μας πλάτες.

Τέλος ο Παναγιώτης Καράμπελας επεσήμανε τη σημασία του να μην μένουμε αμέτοχοι μπροστά σε όλα αυτά που δυσκολεύουν και χειροτερεύουν τις ζωές μας».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button