Δήμος ΟιχαλίαςΠολιτική

Στο πλευρό της Δημάρχου Οιχαλίας στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Γ. Χρονόπουλος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΟΙΧΑΛΙΑΣ»

υποψήφιας Δημάρχου Οιχαλίας κ. Γεωργακοπούλου

Στο πλευρό της Δημάρχου Οιχαλίας κ. Γεωργακοπούλου στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 ο Γεώργιος Χρονόπουλος.

Ο Γεώργιος Χρονόπουλος, κάτοικος Δωρίου, Πολιτικός Μηχανικός, συστρατεύεται στο πλευρό της Δημάρχου Παναγιώτας Γεωργακοπούλου, δηλώνοντας την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημοτική Ένωση Οιχαλίας».

Σε δήλωσή του αναφέρει:

«Η μεγάλη προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία 4 χρόνια, από τη Δημοτική Αρχή της κας Γεωργακοπούλου, προκειμένου να αντιμετωπιστούν προβλήματα χρόνων και να τεθούν πλέον βάσεις για την αναπτυξιακή μετάβαση που έχει ανάγκη η περιοχή μας, με ωθεί στη συμπόρευση με το συνδυασμό «Δημοτική Ένωση Οιχαλίας», ως υποψήφιος».

Η Δήμαρχος Οιχαλίας κ. Γεωργακοπούλου τον ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη του, και τον καλωσόρισε στο συνδυασμό της, «Δημοτική Ένωση Οιχαλίας» και τόνισε ότι ο αγώνας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και για τη δημιουργία νέων ευκαιριών ανάπτυξης στη περιοχή μας θα συνεχιστεί και με τη συμμετοχή και άλλων άξιων προσωπικοτήτων της περιοχής, με διάθεση για προσφορά στο τόπο.

11-4-2023

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button