Αγροτικά

Σχέδια βελτίωσης: Aνάλογα με την ετοιμότητα της κάθε περιφέρειας θα ξεκινήσουν οι αξιολογήσεις

Το πράσινο φως για την έναρξη των αξιολογήσεων άναψε το ΥΠΑΑΤ µε την έγκριση και αποστολή του πλήρους οδηγού αξιολόγησης των Σχεδίων Βελτίωσης.

Η διαδικασία, σύμφωνα με το ypaithros.gr αναµένεται να ξεκινήσει από µέρα σε µέρα, ανά περιφέρεια, µε τους αξιολογητές να είναι ήδη έτοιµοι.

Εξαίρεση αποτελεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όπου λόγω του µεγάλου όγκου αιτήσεων, εξετάζεται ακόµη και η συνδροµή εξωτερικών συνεργατών – αξιολογητών.

Αξίζει να σηµειωθεί ότι οι αξιολογητές είναι υποχρεωµένοι να διενεργήσουν ολοκληρωµένη αξιολόγηση για το σύνολο της αίτησης στήριξης, ανεξάρτητα από το αποτέλεσµά της. Αυτό σηµαίνει ότι ακόµη κι αν στο στάδιο αξιολόγησης της επιλεξιµότητας του υποψηφίου το αποτέλεσµα είναι αρνητικό (δηλ. µη επιλέξιµος), η αξιολόγηση θα ολοκληρωθεί για όλα τα στάδια, µε την ανάλογη επεξεργασία του αξιολογητή.

Πρώτο στάδιο της διαδικασίας είναι ο έλεγχος πληρότητας της αίτησης στήριξης και του φακέλου τεκµηρίωσής της, ως προς τα στοιχεία που πρέπει να υποβάλλονται.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button