Αστυνομικά

Τον Άγιο Αρτέμιο γιορτάζει το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας

Τον Προστάτη του Μεγαλομάρτυρα Άγιο Αρτέμιο, θα τιμήσει το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, κατά τον εορτασμό της μνήμης του, στις 20η Οκτωβρίου 2018, με εκδηλώσεις στις πρωτεύουσες των νομών, έδρες των Αστυνομικών Διευθύνσεων.

Στο πλαίσιο του εορτασμού από την Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας, θα τελεστεί Δοξολογία στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Σωτήρος, στις 09:30 το πρωί, στην Καλαμάτα. Μετά τη Δοξολογία θα αναγνωστεί η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας και θα ακολουθήσει δεξίωση σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Rex», (Αριστομένους 26).

Ανάλογες εκδηλώσεις θα γίνουν θα πραγματοποιηθούν στις 20η Οκτωβρίου 2018, στις 10 το πρωί:

  • Στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, στην Τρίπολη στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου, ενώ θα ακολουθήσει δεξίωση στην έδρα της ΓΔΑΔΠ.
  • Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεώργιου, στo Ναύπλιο, ενώ θα ακολουθήσει δεξίωση στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας.
  • Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας, στον Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου, στην Κόρινθο ενώ θα ακολουθήσει δεξίωση στη Λέσχη Αξιωματικών Κορίνθου.
  • Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας, στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στη Σπάρτη, ενώ θα ακολουθήσει δεξίωση σε αίθουσα του ξενοδοχείου «ΜΕΝΕΛΑΪΟΝ» (Κων. Παλαιολόγου 91.

Στις εκδηλώσεις έχουν κληθεί να παραστούν εκπρόσωποι των Θρησκευτικών, Πολιτικών και Στρατιωτικών Αρχών, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων, των συνδικαλιστικών ενώσεων του προσωπικού και των ενώσεων αποστράτων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button