Πολιτική

Υποψήφιος δήμαρχος Δυτικής Μάνης ξανά ο Παναγιώτης Μπασάκος

Την απόφασή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος Δυτικής Μάνης στις εκλογές του Οκτωβρίου, ανακοινώνει ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Μπασάκος.

“Ως υποψήφιος δήμαρχος έχω την εμπειρία και τη γνώση να χαράξουμε ένα αναπτυξιακό σχέδιο με όλες τις παραγωγικές δυνάμεις της τοπικής κοινωνίας μας”, παρατηρεί ο πρώην δήμαρχος Π. Μπασάκος.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

“Αγαπητοί Συμπατριώτες, φίλοι και φίλες του Δήμου Δυτικής Μάνης, γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Κάμπο Αβίας, γιος του Ανδρέα Μπασάκου και της Ελισάβετ Ψαλτήρα. Φοίτησα στο Δημοτικό Σχολείο και Γυμνάσιο του Κάμπου.  Είμαι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης. Διατέλεσα δήμαρχος Αβίας από το 1999 έως το 2010. Υπήρξα προϊστάμενος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μεσσηνίας, διοικητής του Νοσοκομείου της Κυπαρισσίας και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Δυτικής Μάνης από τον Ιούλιο του 2011 έως και σήμερα.

Η παράταξή μας, από τον Ιούλιο του 2021, συμμετέχει στην διοίκηση του δήμου, σε μια προσπάθεια να δυναμώσει και να βοηθήσει τη δημοτική αρχή προς όφελος των πολιτών, ανιδιοτελώς, θέτοντας στις υπηρεσίες του δήμου μας την εμπειρία και τις γνώσεις των ανθρώπων που πλαισιώνουν την παράταξή μας. Συμβάλαμε στην ένταξη και δημοπράτηση πολλών έργων σε διάφορα προγράμματα (ΕΣΠΑ, ΠΔΕ, Φιλόδημος, Τρίτσης κλπ.) και αξιολογήσαμε τα προβλήματα της καθημερινότητας σε κάθε τοπική κοινότητα με σκοπό την εξυπηρέτηση των συνδημοτών μας. Η προσπάθειά μας θα συνεχιστεί αδιάκοπα, έως τη λήξη της δημοτικής περιόδου. Ταυτόχρονα σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα!!!

Αγαπητοί συνδημότες, τον Οκτώβριο του 2023 θα προκηρυχθούν εκλογές για την ανάδειξη της νέας δημοτικής αρχής. Δηλώνω υπεύθυνα ότι θα συμμετέχω στην εκλογική διαδικασία. Η εμπειρία

μας πλέον αναγνωρίζεται. Τα προβλήματα του τόπου μας πολλά, διότι ο δήμος μας αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς.

Δοκιμαζόμαστε κάθε μέρα. Η ανάγκη για υποδομές ύδρευσης, αποχέτευσης, οδοποιίας και ενός επιχειρησιακού σχεδιασμού ανάπτυξης ορεινών και παραθαλάσσιων περιοχών είναι επιτακτική!

Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες και τις αξίες της νεολαίας μας για χώρους άθλησης και ειδικής στήριξης για την αποφυγή κάθε είδους παραβατικότητας, ώστε να καταστεί παράγοντας ανάπτυξης του δήμου μας. Ως υποψήφιος δήμαρχος έχω την εμπειρία και τη γνώση να χαράξουμε ένα αναπτυξιακό σχέδιο με όλες τις παραγωγικές δυνάμεις της τοπικής κοινωνίας μας.

Σας καλώ να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, είτε συμμετέχοντας στον συνδυασμό Νίκης που θα καταθέσουμε, είτε με την ψήφο σας! Θέλουμε-Γνωρίζουμε-Μπορούμε”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button