Δήμος ΟιχαλίαςΠολιτική

Υποψήφιος με Γεωργακοπούλου ο Άγγελος Μιχαλόπουλος στον Δήμο Οιχαλίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΟΙΧΑΛΙΑΣ»

υποψήφιας Δημάρχου Οιχαλίας κ. Γεωργακοπούλου

Στο πλευρό της Δημάρχου Οιχαλίας κ. Γεωργακοπούλου στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 ο Άγγελος Μιχαλόπουλος.

Ο Άγγελος Μιχαλόπουλος, συστρατεύεται στο πλευρό της Δημάρχου Παναγιώτας Γεωργακοπούλου, δηλώνοντας την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημοτική Ένωση Οιχαλίας».

Είναι από το Δεσύλλα, Οικονομολόγος, υποψήφιος Διδάκτωρ Οικονομικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, καθώς και Καθηγητής Οικονομικών στο Τμήμα Λογιστικής του ιδίου Πανεπιστημίου, τέως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλός με το συνδυασμό του κου Ηλία Σακελλαριάδη το έτος 2014, καθώς και τέως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλός με το συνδυασμό του κου Σπύρου Αδαμόπουλου το έτος 2019.

Σε δήλωσή του αναφέρει:

«Η αγάπη για το τόπο μου και η επιτυχημένη πορεία προς επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας της κας Γεωργακοπούλου κατά τη διάρκεια της θητείας της, με ωθούν να συστρατευτώ με το συνδυασμό της, προκειμένου να συνεχιστεί η άξια αυτή πορεία προς όφελος των συνδημοτών μου».

Η Δήμαρχος Οιχαλίας κ. Γεωργακοπούλου τον ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη του, και τον καλωσόρισε στο συνδυασμό της, «Δημοτική Ένωση Οιχαλίας» και τόνισε ότι ο αγώνας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και για τη δημιουργία νέων ευκαιριών ανάπτυξης στη περιοχή μας θα συνεχιστεί και με τη συμμετοχή και άλλων άξιων προσωπικοτήτων της περιοχής, με διάθεση για προσφορά στο τόπο.

10-4-2023

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button