Αστυνομικά

Χειροπέδες σε εφοπλιστή και τον γιο του που έγινε γνωστός από ριάλιτι

Τα έβαλαν με αστυνομικούς, τους χτύπησαν και κατέληξαν στο κρατητήριο ο γνωστός εφοπλιστής και ο γιος του που έγινε γνωστός στο πανελλήνιο μέσω ριάλιτι.

Ο εφοπλιστής και ο γιος του διασκέδαζαν μαζί με μια φίλη τους στα σοκάκια της πρώην Τρούμπας στον Πειραιά. Η φίλη τους είχε μαζί της και τον σκύλο της,τον οποίο ωστόσο προτίμησε να αφήσει μέσα στο αυτοκίνητό της. Κάποιος διερχόμενος είδε ότι το σκυλί υπέφερε από τη ζέστη και ενημέρωσε την αστυνομία.
Όταν πήγαν οι αστυνομικοί στο σημείο και εμφανίστηκε η ιδιοκτήτρια του σκύλου μαζί με τον εφοπλιστή και τον γιο του οι αστυνομικοί ισχυρίζονται ότι ήταν επιθετικοί.
Λένε μάλιστα ότι ο εφοπλιστής και ο γιος του τους επιτέθηκαν και τους τραυμάτισαν με αποτέλεσμα να χρειαστεί να πάνε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Αποτέλεσμα της συμπλοκής με τους αστυνομικούς ήταν να συλληφθεί ο εφοπλιστής, ο γιος του και η φίλη τους και να καταλήξουν στο κρατητήριο, απ’ όπου σήμερα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα για να απολογηθούν…
Newsit.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button