ΕκπαίδευσηΤοπικά ΝέαΦιλιατρά

Τελέστηκε ο Αγιασμός στο Ειδικό Επαγγελματικό Εργαστήρι (ΕΕΕΕΚ) Φιλιατρών

Τελέστηκε ο Αγιασμός στο Ειδικό Επαγγελματικό Εργαστήρι (ΕΕΕΕΚ) Φιλιατρών σήμερα Τρίτη 11/9 στις 9:30, χοροστατούντος του εφημέριου π. Διονύσιου Καλογερόπουλου.

Παρόντες ήταν οι γονείς ως σύλλογος κηδεμόνων και εκπαιδευτικοί.

Σε ερώτηση μας για το πώς ξεκινάει η σχολική χρονιά ο Δ/ντης κος Ιωάννης Σάκκουλας μας είπε:
«Η φετινή σχολική χρονιά ξεκινά καλύτερα από προηγούμενες καθώς την πρώτη μέρα του Αγιασμού παρίστανται αναπληρωτές εκπ/κοι στο σχολείο και από αύριο ξεκινά η λειτουργία του με μειωμένο όμως πρόγραμμα καθώς δεν έχει ακόμη τοποθετηθεί εκπαιδευτικός της ειδικότητας των Καλλιτεχνικών, έλλειψη που είχαμε ολόκληρη την περσινή χρονιά και εκφράζω εδώ το παράπονο μου γιατί διορίστηκαν αναπληρωτές σε Γενικά σχολεία, καλώς μεν, αλλά προτεραιότητα με το νόμο έχει η κάλυψη των κενών θέσεων στην Ειδική Αγωγή.»

Σε ερώτηση μας για τις υποδομές του σχολείου πήραμε την εξής απάντηση:
«Στο σχολείο μας έχουν γίνει σπουδαία έργα με την «συνδρομή» του Δήμου Τριφυλίας, έχουν μπει κάγκελα για την προστασία από πτώση μαθητών με μειωμένη όραση, έχει φτιαχτεί ράμπα, προσφορά από ιδιώτη στη μνήμη του αείμνηστου Χαράλαμπου Σουρέτη, κατόπιν έγινε το σκέπαστρο στην νότια πλευρά, ένα έργο ζωτικής σημασίας για το σχολείο καθώς προστατεύει από ήλιο αλλά κυρίως από τη βροχή και στο οποίο προαυλίζονται οι μαθητές τις βροχερές μέρες. Επίσης δημιουργήθηκε ράμπα στην κεντρική είσοδο για την ανάβαση μαθητών με αμαξίδια.»

filiatranet.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button