Πολιτική

Συνάντηση Χαρίτση με μέλη του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης & Αναψυχής Καλαμάτας

Οι επαγγελματίες της εστίασης εκφράζουν την εύλογη ανησυχία τους για την πορεία του κλάδου. Μετά το πολύμηνο lockdown, η εστίαση λειτουργεί χωρίς την αναγκαία κρατική στήριξη. Ακόμα και το πρόγραμμα ΕΣΠΑ για την επανεκκίνηση που ανακοινώθηκε με τυμπανοκρουσίες, δεν έχει ενισχύσει ακόμα τις επιχειρήσεις της εστίασης, δύο ολόκληρους μήνες μετά την επανέναρξη της λειτουργίας τους.
Συζητήσαμε αναλυτικά και για την τελευταία απόπειρα της κυβέρνησης να διχάσει τους πολίτες σε σχέση με τον αναγκαίο εμβολιασμό και την προσπάθεια να μεταθέσει την ευθύνη του ελέγχου στις ίδιες τις επιχειρήσεις της εστίασης.
Συμφωνήσαμε ότι για την επιτυχία του προγράμματος μαζικού εμβολιασμού απαιτείται η διαμόρφωση κλίματος συναίνεσης της κοινωνίας και όχι η λογική του κοινωνικού αυτοματισμου που προσπαθεί να διαμορφώσει η κυβέρνηση, με ολέθρια αποτελέσματα για τη δημόσια υγεία αλλά και για την οικονομία.
Όπως έχουμε κάνει σε ολόκληρο το διάστημα της πανδημίας, θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε σε κοινοβουλευτικό επίπεδο τα προβλήματα και τις προτάσεις της εστίασης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button