ΕκπαίδευσηΤοπικά ΝέαΦιλιατρά

Μαθητές του 2ου Νηπιαγωγείου Φιλιατρών στο Δήμαρχο Τριφυλίας

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε, την περασμένη Τρίτη, το δήμαρχο Τριφυλίας, κ. Γεώργιο Λεβεντάκη, καθώς
μαθητές του 2ου Νηπιαγωγείου Φιλιατρών, συνοδευόμενοι από τη νηπιαγωγό τους, κ. Μαρία Χονδρογιάννη, τον επισκέφθηκαν στο γραφείο του, στο Δημοτικό Κατάστημα Φιλιατρών, προκειμένου να τον
ευχαριστήσουν διότι, η “Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Τριφυλίας ανέλαβε τη χρηματοδότηση, για την έκδοση της οικολογικής τους ιστορίας «Το περιβόλι που έκανε απεργία».

Σε ανάρτηση στη σελίδα του Δημάρχου Τριφυλίας στο Facebook σημειώνονται τα εξής:

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε, την περασμένη Τρίτη, το δήμαρχο Τριφυλίας, κ. Γεώργιο Λεβεντάκη, καθώς
μαθητές του 2ου Νηπιαγωγείου Φιλιατρών, συνοδευόμενοι από τη νηπιαγωγό τους, κ. Μαρία Χονδρογιάννη, τον επισκέφθηκαν στο γραφείο του, στο Δημοτικό Κατάστημα Φιλιατρών.
Σκοπός τους, να ευχαριστήσουν προσωπικά το δήμαρχο Τριφυλίας διότι, η “Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Τριφυλίας”, ανέλαβε τη χρηματοδότηση, για την έκδοση της οικολογικής τους ιστορίας «Το περιβόλι που έκανε απεργία» στηρίζοντας, με τον τρόπο αυτό, αυτή τους την προσπάθεια.
Πρόκειται, για ένα πρωτότυπο παραμύθι, εμπνευσμένο από την οικολογία, που αφορά στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και τις υγιεινές διατροφικές συνήθειες, που πρέπει να αποκτούν τα παιδιά, από τη νηπιακή τους, κιόλας, ηλικία.
Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και αξιέπαινη προσπάθεια, των μικρών μαθητών, η οποία υλοποιήθηκε, υπό την καθοδήγηση της νηπιαγωγού τους, κ. Χονδρογιάννη.
Ο δήμαρχος, ευχαρίστησε τα παιδιά και την εκπαιδευτικό τους, τόσο γι’ αυτή τους την επίσκεψη και συνάντηση μαζί του, όσο και για το δώρο που του πρόσφεραν, οι λιλιπούτειοι μαθητές.
Ο Δήμος Τριφυλίας θα στηρίζει και υποστηρίζει, πάντα, τις προσπάθειες των μαθητών του!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button